10 weken de Surface Book uitproberen en reviewen

Publicatiedatum:

Ronald Staal is Teamleader bij Dom Helder Camaraschool, IT specialist op het VCOG en Eigenaar en Trainer bij Ronald Staal - Training & Advies. Hij werkt al enige tijd met de Surface Pro 4 en dat bevalt hem prima. Als IT-specialist heeft SPEYK gevraagd of hij 10 weken de Surface Book wil testen en zijn bevindingen wil vastleggen. Ronald deelt zijn ervaringen uit de praktijk waardoor jij makkelijk kan beslissen of dit apparaat de moeite waard is om aan te schaffen.

In deze eerste video komen enkele nadelen van de Surface Pro 4 aan bod. Verder de allereerste indruk van de Surface Book.

Bekijk de videos hier:

In deze video bespreekt Ronald de mogleijkheden van de Surface Pen. In welke stand kun je het beste schrijven en wat de bijkomende voordelen van de pen zijn.

In deze video geeft Ronald je een overzicht van ervaringen met Pro 4 en Book tot nu toe.

Na 10 weken werken met de SurfaceBook delen we de ervaringen van Ronald Staal, Teamleider binnen het onderwijs, via Skype for Business met je. In 15 minuten hoor je meer over de uitdagingen binnen het onderwijs door de digitale transformatie, de gemakken van het werken met Office 365, het maken van keuzes in devices en de motivatie om vernieuwend te zijn met ICT.

Lees meer over de bevindingen op:
Twitter
Blog
YouTube

Profiel SPEYK

SPEYK

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.

Profiel SPEYK ›