• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Workshop Van idee naar plan

13 oktober 2017, 10:00 - 16:00 uur

Specifiek voor HBO,WO

Wil je een projectvoorstel indienen voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs en heb je een (globaal) idee, maar heeft dit nog nadere uitwerking en bredere bespreking met alle betrokkenen nodig? Deze SURFacademy-workshop op vrijdag 13 oktober biedt je hiervoor handvatten.

2 workshops ter voorbereiding op de subsidieaanvraag Open en online onderwijs

SURFacademy biedt 2 workshops aan om instellingen te ondersteunen bij het voorbereiden van een subsidieaanvraag voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. In deze eerste workshop ‘Van idee naar plan’ krijg je handvatten aangereikt om van een idee te komen tot een weldoordacht plan. In de tweede workshop ‘Van plan naar projectvoorstel’ op donderdag 2 november ga je je plan omzetten naar een projectvoorstel.

Let op: de workshops zijn niet los van elkaar te volgen. Als je je voor deze workshopt inschrijft, meld je je ook gelijk aan voor de workshop van 2 november.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers uit het hoger onderwijs die een projectvoorstel in willen dienen voor de pijler Online onderwijs en de pijler Open leermaterialen van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs.

Programma

Onder leiding van een ervaren workshopleider staan we tijdens deze workshop stil bij vragen als: Wat is de essentie van je idee? Wat bereik je er mee? Wie heb je nodig? Waar kun je op aanhaken? Hoe vergroot je de betrokkenheid voor je idee binnen de instelling? Met wie zoek je al in een vroeg stadium afstemming? Wat is elders gedaan en wat kun je daarvan leren? We gaan aan de slag met de Planmaker, een speciaal ontwikkelde tool die de elementen van een projectplan visualiseert. En er is volop ruimte om van anderen te leren én anderen te helpen. Na deze workshop heb je de aanzet tot een robuust en weldoordacht plan in handen, en een strategie om het intern verder voor te bereiden.

Inschrijven en annuleren

Lees of je kunt deelnemen aan deze bijeenkomst. 

Aanmelden is niet vrijblijvend; lees de annuleringsvoorwaarden van SURFacademy-bijeenkomsten.

Inschrijven
SURFmarket

Partner: SURFmarket

Website:http://www.surfmarket.nlProfiel:

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven