• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Webinar gemist - Azure als cloudplatform voor het onderwijs

Specifiek voor

Moderne IT-omgevingen van organisaties vereisen oplossingen die sneller, goedkoper en met een grotere mate van flexibiliteit op mondiale schaal kunnen worden geleverd. Deze webcast gaat in op het gebruik en de inzet van Windows Azure in het onderwijs!

Windows Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren vanaf services en servers in een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen voor iedere omgeving en device (Windows, Phone, IOS, Android) en met behulp van iedere taal (.NET, PHP, Java/NodeJS, Ruby, Phyton etc.), eventueel basis van Windows of Linux Servers of met de kant en klare Platform Services. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien eenvoudig integreren met uw bestaande IT-omgeving om zo de voordelen van de Cloud ook te kunnen benutten in uw huidige IT omgeving.

De volgende onderwerpen komen tijdens deze webcast aan de orde.

  • Wat is Azure /Cloud
  • Waar kan het voor worden gebruikt?
  • Verhalen uit de praktijk
  • Licenties/kosten

Nu terugkijken
Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven