• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training Office 365 - van aanzetten tot inzetten

13 september of 1 november 2017

Specifiek voor VO,MBO

Bent u enthousiast geworden om Office 365 in te voeren binnen uw school? Of bent u reeds kleinschalig begonnen, maar staat u aan de vooravond van een bredere invoering? Dan biedt deze training u een kort en krachtig overzicht van de technische- en beheeraspecten waar u vanuit ICT-oogpunt rekening mee dient te houden bij het aanzetten en beheren van Office 365.

Wat kunt u na afloop van de training?

  • U heeft een goed inzicht in de belangrijkste aandachtspunten en potentiële valkuilen bij het in gebruik nemen van Office 365
  • U kunt de verkregen tips gebruiken om deze valkuilen te ondervangen
  • U kunt de technische- en beheeraspecten die van belang zijn bij de invoering van Office 365 doorgronden en verwerken in uw plan van aanpak voor het slim aanzetten en in gebruik nemen van Office 365.

Naast de uitleg van de theoretische concepten zal met name aan de hand van een aantal interactieve demonstraties de (configuratie van) functionele mogelijkheden worden doorlopen zodat u een goed inzicht krijgt van de behandelde onderwerpen.

Waar en wanneer?

  • Data: woensdag 13 september 2017 of woensdag 1 november 2017
  • Tijd: 9:30 - 16:30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
  • Locatie: kantoor SLBdiensten te Amsterdam
  • Kosten: € 435,= p.p. ex. BTW.

Voor wie?

Voor iedereen die vanuit een technisch perspectief betrokken is bij de ingebruikname van Office 365. Tevens voor iedereen die vanuit de techniek betrokken is bij het activeren en beheren van een Office 365 omgeving.

placeholderMaatwerk of meer informatie?

Jeroen Bosman, onze Productmanager Training & Advies, beantwoordt graag al uw vragen. Er kan altijd gekeken worden naar maatwerk (bijvoorbeeld tijdens een studiedag / themadag), een training op locatie of andere wensen.

U kunt hem bereiken per e-mail of via telefoonnummer 020-4201396. 

Deelnemer aan het woord

Henk de Lange, systeembeheerder op het OSG Winkler Prins, volgde samen met zijn collega's de training over Office 365:

"Wij hebben gekozen voor de training op onze locatie. Het mooie daarvan is dat je meteen in je eigen situatie kunt meekijken en daardoor gerichtere vragen kunt stellen. Hierdoor was de training dus zo goed als op maat! We hebben veel informatie gekregen waar we mee verder kunnen om office 365 breder binnen onze school neer te zetten."

Over de trainer

De training wordt verzorgd door ervaren consultants van Breinwave. Breinwave is een partner van SLBdiensten en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het invoeren én uitnutten van Microsoft Cloud-oplossingen met een specifieke focus op het onderwijs.

Inschrijven
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven