• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training: Data-analyse in Office 365 voor experts

Samen werken en samen leren sluiten in een digitale leer- en werkomgeving naadloos aan op elkaar. Onderwijsorganisaties die SharePoint Online gebruiken als digitale leer- en werkomgeving zoeken steeds naar manieren om deze omgevingen slim, doelgericht en efficiënt in te richten. Onderwijsportalen inrichten volgens nieuwe inzichten met het oog op toekomstige ontwikkelingen dragen bij aan een duurzaam onderwijsportaal. Aan de hand van diverse scenario’s worden in deze experttraining slimme oplossingen gerealiseerd die kunnen worden toegepast binnen de eigen Office 365 SharePoint Online omgeving. Daarmee worden samenwerkingsmogelijkheden geoptimaliseerd en doorontwikkeld waardoor gebruikers nog makkelijker hun weg vinden binnen de digitale leer- en werkomgeving.

Door middel van het toepassen van de zoekfunctie en de functie zoekresultaten is het mogelijk slimme apps te configureren:

  • Teamoverzichten op organisatie-, school- en locatieniveau;
  • Overzichten van alle leercommunities en degene waar u lid van bent;
  • Nieuwsoverzichten op organisatie-, school- en locatieniveau;
  • Relevante informatie vinden met Delve en Office Graph.

Praktisch:

Doelgroep: BIC’ers, ICT-beleidsmedewerkers, ICT-coördinatoren, functioneel beheerders, informatiemanagers.
Voorkennis: Deze training is bedoeld voor deelnemers die al een brede kennis hebben van Office 365 en ervaring hebben in het inrichten ervan. Het hebben gevolgd van de Gevorderdentraining “ Office 365 inrichten” is een vereiste.

Datum: donderdag 1 oktober
Tijd: Van 09:00 tot 17:00
Locatie: Zwarte Woud 2 te Utrecht. De locatie is voorzien van gratis parkeerplaatsen en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Lunetten op 4 minuten loopafstand) of met de auto (gratis parkeren).
Kosten: € 750,- (excl. BTW)

Inschrijven
APS IT-diensten

Partner: APS IT-diensten

Branche:Primair OnderwijsWebsite:http://www.apsitdiensten.nlProfiel:

APS IT-diensten is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde partner voor onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. APS IT-diensten biedt een breed scala aan softwarelicenties en producten van meer dan vijftig softwareleveranciers. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt gebruik van onze diensten. Daarnaast bieden wij training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 
SLBdiensten

Partner: SLBdiensten

Branche:Voortgezet Onderwijs / MBOWebsite:http://www.slbdiensten.nlProfiel:

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven