• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

SURF Onderwijsdagen 2017

7 & 8 november 2017, 09:00 - 17:00 uur

Specifiek voor MBO,HBO,WO

Het programma van de SURF Onderwijsdagen 2017 is bekend. Laat je op 7 en 8 november in het World Trade Center in Rotterdam inspireren over hoe je onderwijs op maat realiseert met behulp van ICT. Dit jaar staat onderwijs in beweging centraal: welke veranderingen zijn nodig om onderwijs op maat aan te bieden? Je kunt je nu met korting inschrijven.

Onderwijs in beweging

Het thema van de SURF Onderwijsdagen is onderwijs op maat, met dit jaar extra aandacht voor onderwijs in beweging. Om onderwijs op maat te realiseren, moeten instellingen namelijk processen veranderen, gebaande paden verlaten, kortom in beweging komen. Het programma bevat mooie voorbeelden van instellingen die al in beweging zijn gekomen en op een effectieve, efficiënte en innovatieve manier ICT gebruiken om onderwijs op maat aan te bieden.

Diverse thema’s

Tijdens de SURF Onderwijsdagen op 7 en 8 november voor het mbo, hbo en wo kun je sessies volgen over de volgende thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen, learning analytics, onderwijslogistiek, digitale leeromgeving, open leermaterialen en nieuwe technologieën. Je kunt sessies binnen één themalijn volgen of juist sessies uit verschillende thema’s combineren.

Programma

 • Preconferentie 'Open leermaterialen, de kracht van delen' op 7 november
  Op 7 november laten keynotes Martin Weller, Anka Mulder en Robert Schuwer zien hoe je open leermaterialen kunt gebruiken, uitwisselen of maken. En praten ze je bij over de laatste technologische ontwikkelingen.
 • Congresdag 7 november
  Aansluitend op de preconferentie trappen we op 7 november 's middags het hoofdprogramma af van de SURF Onderwijsdagen 2017. Naast plenaire sessies zoals de keynote van Timothy McKay, kun je 2 sessierondes met interactieve presentaties en workshops volgen.
 • Diner ‘Open leermaterialen, de kracht van delen’ op 7 november
  Op dinsdagavond 7 november is er een diner dat evenals de preconferentie in het teken staat van open leermaterialen.
 • Congresdag 8 november
  Woensdag 8 november reiken we de SURF Onderwijsawards 2017 uit aan de changemakers in het mbo, hbo en wo en neemt keynote speaker Robbie K. Melton je mee in de wereld van Internet of Everything (IoE). Een aantal programmaonderdelen op deze dag is specifiek gericht op het middelbaar beroepsonderwijs.

Schrijf je in!

Kom ook in beweging en schrijf je in. Je kunt je voor onderdelen inschrijven of voor het gehele congres. Tot en met 23 oktober krijg je 25 euro korting op de preconferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

Meer informatie

SURFmarket

Partner: SURFmarket

Website:http://www.surfmarket.nlProfiel:

Voordelige, legale software tegen gunstige voorwaarden voor het hele hoger onderwijs en onderzoek, hoe zou dat zijn? Vanuit die gedachte is SURFmarket in 1991 opgericht als ICT-marktplaats. Door het onderwijs zelf, om namens de bij SURF aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-aanbieders. Doordat wij ICT op grote schaal kunnen inkopen zijn wij een interessante partner voor onderwijsinstellingen.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven