• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Ontbijtsessie Teams & Forms voor het onderwijs

19 april 2018 - 08.30 – 10.30 uur - Inclusief ontbijt

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de samenwerkingstool binnen Office 365 die steeds meer terrein wint. Nodig eenvoudig je collega of team uit voor Teams. Start een interactieve pagina waar je direct communiceert en iedereen op de hoogte houdt van vergaderingen en de laatste documenten. In teams zit een chatfunctie, maar ook een spraak- en videofunctie voor online vergaderen. Alle tools van Office 365 komen hier samen, er is een ingebouwde toegang tot bijvoorbeeld SharePoint en OneNote.

Microsoft Forms

Met Microsoft Forms kun je enquêtes en toetsen houden en snel de resultaten bekijken die binnenkomen. Wanneer je een toets of formulier maakt, kun je anderen uitnodigen om dit in te vullen via een webbrowser, zelfs op mobiele apparaten. Zodra de resultaten zijn ingediend, kun je de ingebouwde analyse gebruiken om de antwoorden te evalueren. Ook kun je eenvoudig een export maken naar Excel.

In de ontbijtsessie leer je hoe je kunt werken en leren met Microsoft Teams en Forms. Er worden diverse toepasbare scenario’s besproken voor jouw schooldag. Haal alles uit deze handige tool voor jouw onderwijsinstelling!

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 19 april 2018
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis

Max. 2 deelnemers per onderwijsinstelling. We hanteren bij deze sessies een kleine groep om de sessie interactief te houden en iedereen de ruimte te bieden om vragen te stellen.

Inschrijven
SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven