• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Webinar: Veilig beheer met Intune for Education ICT Projectaanpak en Implementaties Een veilige digitale leeromgeving is essentieel voor jouw leerlingen, leerkrachten en de school. Bovendien moet de ICT-omgeving van jouw school gemakkelijk te beheren zijn, zodat je optimale controle over het netwerken devices hebt. Daar ligt jouw uitdaging en taak als ICT-verantwoordelijke. Tijdens dit webinar zullen we laten zien hoe je gemakkelijk devices in de klassen kunt beheren, met de juiste settings en op een laagdrempelige manier met Intune for Education.
  mei
  24

  Webinar: Veilig beheer met Intune for Education

  Een veilige digitale leeromgeving is essentieel voor jouw leerlingen, leerkrachten en de school. Bovendien moet de ICT-omgeving van jouw school gemakkelijk te beheren zijn, zodat je optimale controle over het netwerken devices hebt. Daar ligt jouw uitdaging en taak als ICT-verantwoordelijke. Tijdens dit webinar zullen we laten zien hoe je gemakkelijk devices in de klassen kunt beheren, met de juiste settings en op een laagdrempelige manier met Intune for Education.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Webinar: Laat je inspireren door hoe Wing Kan Lai technologie toepast in de klas ICT Projectaanpak en Implementaties Ben je nieuwsgierig omdat je ook met technologie wilt gaan werken in de klas? Op zoek naar inspiratie of handigheidjes in Office? Dan kun je deze webinar zeker niet missen. Dit webinar is interessant voor leerkrachten die aan de start staan of al van start zijn met technologie in de klas.
  mei
  24

  Webinar: Laat je inspireren door hoe Wing Kan Lai technologie toepast in de klas

  Ben je nieuwsgierig omdat je ook met technologie wilt gaan werken in de klas? Op zoek naar inspiratie of handigheidjes in Office? Dan kun je deze webinar zeker niet missen. Dit webinar is interessant voor leerkrachten die aan de start staan of al van start zijn met technologie in de klas.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven