• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Meetup Smart Workspaces Cloud Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen.
  mei
  25

  Meetup Smart Workspaces

  Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Onderwijs Round Table - Digitaal samenwerken ICT Projectaanpak en Implementaties De snelle ontwikkeling van technologie biedt onderwijsinstellingen grote mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe benut je als school de mogelijkheden en hoe ga je om met de uitdagingen? Omdat instellingen veelal met dezelfde thema's worstelen organiseert Delta-N op woensdag 6 juni een Round Table voor ICT coördinatoren in het onderwijs. Het doel van deze sessie is het uitwisselen van kennis en ervaring rond het thema: 'digitaal samenwerken met collega's en leerlingen'.
  jun
  06

  Onderwijs Round Table - Digitaal samenwerken

  De snelle ontwikkeling van technologie biedt onderwijsinstellingen grote mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe benut je als school de mogelijkheden en hoe ga je om met de uitdagingen? Omdat instellingen veelal met dezelfde thema's worstelen organiseert Delta-N op woensdag 6 juni een Round Table voor ICT coördinatoren in het onderwijs. Het doel van deze sessie is het uitwisselen van kennis en ervaring rond het thema: 'digitaal samenwerken met collega's en leerlingen'.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Seminar: De moderne educatie werkplek Cloud In deze kennissessie op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Lees verder om meer over het programma te weten te komen.
  jun
  20

  Seminar: De moderne educatie werkplek

  In deze kennissessie op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Lees verder om meer over het programma te weten te komen.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven