• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Doe met je hele klas mee aan de STEAM Cup Challenge! ICT Projectaanpak en Implementaties De STEAM Cup Challenge is een superleuke wedstrijd voor docenten uit het voortgezet onderwijs. U wordt uitgedaagd het avontuur aan te gaan met uw leerlingen, en een start te maken met de Micro:bit in de klas. Dit is een minicomputer, waarmee u allerlei leuke toepassingen kunt maken door hem eenvoudig te programmeren.
  sep
  01

  Doe met je hele klas mee aan de STEAM Cup Challenge!

  Specifiek voor VO,MBO

  De STEAM Cup Challenge is een superleuke wedstrijd voor docenten uit het voortgezet onderwijs. U wordt uitgedaagd het avontuur aan te gaan met uw leerlingen, en een start te maken met de Micro:bit in de klas. Dit is een minicomputer, waarmee u allerlei leuke toepassingen kunt maken door hem eenvoudig te programmeren.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Microsoft beleefsessie Office 365 voor het onderwijs Office 365 Eerder organiseerde SPEYK Customer Immersion Experiences bij Microsoft. Dit is het vervolg. Beleefsessies met aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werkprocessen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw werkdag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en geef jouw kennis door op school.
  nov
  02

  Microsoft beleefsessie Office 365 voor het onderwijs

  Eerder organiseerde SPEYK Customer Immersion Experiences bij Microsoft. Dit is het vervolg. Beleefsessies met aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werkprocessen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw werkdag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en geef jouw kennis door op school.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • SURF Onderwijsdagen 2017 ICT Projectaanpak en Implementaties Het programma van de SURF Onderwijsdagen 2017 is bekend. Laat je op 7 en 8 november in het World Trade Center in Rotterdam inspireren over hoe je onderwijs op maat realiseert met behulp van ICT. Dit jaar staat onderwijs in beweging centraal: welke veranderingen zijn nodig om onderwijs op maat aan te bieden? Je kunt je nu met korting inschrijven.
  nov
  07

  SURF Onderwijsdagen 2017

  Specifiek voor MBO,HBO,WO

  Het programma van de SURF Onderwijsdagen 2017 is bekend. Laat je op 7 en 8 november in het World Trade Center in Rotterdam inspireren over hoe je onderwijs op maat realiseert met behulp van ICT. Dit jaar staat onderwijs in beweging centraal: welke veranderingen zijn nodig om onderwijs op maat aan te bieden? Je kunt je nu met korting inschrijven.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Gratis inspiratiedag: ICT in de onderwijspraktijk ICT Projectaanpak en Implementaties Na de succesvolle bijeenkomst in het voorjaar organiseren SLBdiensten en APS IT diensten een nieuwe Inspiratiedag. Tijdens dit evenement kun je diverse workshops volgen, waarin collega’s je laten zien hoe zij Microsoft-toepassingen inzetten in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze laten je bijvoorbeeld zien hoe zij leerlingen op een eenvoudige en efficiënte manier begeleiden, hoe zij lessen aantrekkelijker en interactiever maken en op welke manier zij samenwerken in de klas stimuleren.
  nov
  11

  Gratis inspiratiedag: ICT in de onderwijspraktijk

  Specifiek voor PO,VO,MBO

  Na de succesvolle bijeenkomst in het voorjaar organiseren SLBdiensten en APS IT diensten een nieuwe Inspiratiedag. Tijdens dit evenement kun je diverse workshops volgen, waarin collega’s je laten zien hoe zij Microsoft-toepassingen inzetten in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze laten je bijvoorbeeld zien hoe zij leerlingen op een eenvoudige en efficiënte manier begeleiden, hoe zij lessen aantrekkelijker en interactiever maken en op welke manier zij samenwerken in de klas stimuleren.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven