• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Doe met je hele klas mee aan de STEAM Cup Challenge! ICT Projectaanpak en Implementaties De STEAM Cup Challenge is een superleuke wedstrijd voor docenten uit het voortgezet onderwijs. U wordt uitgedaagd het avontuur aan te gaan met uw leerlingen, en een start te maken met de Micro:bit in de klas. Dit is een minicomputer, waarmee u allerlei leuke toepassingen kunt maken door hem eenvoudig te programmeren.
  sep
  01

  Doe met je hele klas mee aan de STEAM Cup Challenge!

  Specifiek voor VO,MBO

  De STEAM Cup Challenge is een superleuke wedstrijd voor docenten uit het voortgezet onderwijs. U wordt uitgedaagd het avontuur aan te gaan met uw leerlingen, en een start te maken met de Micro:bit in de klas. Dit is een minicomputer, waarmee u allerlei leuke toepassingen kunt maken door hem eenvoudig te programmeren.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Webinar: Office 365 journaal Office 365 Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een uur bent u weer helemaal up2date!
  sep
  15

  Webinar: Office 365 journaal

  Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een uur bent u weer helemaal up2date!
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Studiereis naar het Executive Briefing Centre van Microsoft (USA) ICT Projectaanpak en Implementaties We bezoeken het Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond en twee innovatieve Amerikaanse scholen. Het doel is in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen over de ontwikkelingen van Microsoft in het onderwijs. Lees snel meer over deze inspirerende studiereis i.s.m. Microsoft.
  sep
  18

  Studiereis naar het Executive Briefing Centre van Microsoft (USA)

  Specifiek voor PO

  We bezoeken het Executive Briefing Center van Microsoft in Redmond en twee innovatieve Amerikaanse scholen. Het doel is in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen over de ontwikkelingen van Microsoft in het onderwijs. Lees snel meer over deze inspirerende studiereis i.s.m. Microsoft.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Cloud workshop Cloud De workshop bestaat uit een 5-tal modules, waarin onderwerpen als Cloud Strategie, Cloud Architectuur, Governance & Compliancy en de laatste trends behandeld worden. Ook ga je zelf aan de slag met verschillende IaaS platformen en software tools in Hands-on Labs. Hiervoor dien je je eigen laptop met wifi-voorziening mee te nemen. Lees snel verder...
  sep
  19

  Cloud workshop

  Specifiek voor HBO,WO

  De workshop bestaat uit een 5-tal modules, waarin onderwerpen als Cloud Strategie, Cloud Architectuur, Governance & Compliancy en de laatste trends behandeld worden. Ook ga je zelf aan de slag met verschillende IaaS platformen en software tools in Hands-on Labs. Hiervoor dien je je eigen laptop met wifi-voorziening mee te nemen. Lees snel verder...
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Seminar Challenge day 2017: bouw mee aan de digitale leeromgeving ICT Projectaanpak en Implementaties Op de Challenge day 2017 laten leveranciers onderwijsinstellingen zien hoe hun producten bijdragen aan een flexibele digitale leeromgeving. Tijdens dit SURFacademy-seminar op donderdag 28 september presenteren zij de resultaten van hun pilots waarin ze hun producten gekoppeld hebben aan de SURF-demo-omgeving van de modulaire leeromgeving. Lees snel verder...
  sep
  19

  Seminar Challenge day 2017: bouw mee aan de digitale leeromgeving

  Specifiek voor MBO,HBO,WO

  Op de Challenge day 2017 laten leveranciers onderwijsinstellingen zien hoe hun producten bijdragen aan een flexibele digitale leeromgeving. Tijdens dit SURFacademy-seminar op donderdag 28 september presenteren zij de resultaten van hun pilots waarin ze hun producten gekoppeld hebben aan de SURF-demo-omgeving van de modulaire leeromgeving. Lees snel verder...
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • ICT Onderwijs Experience ICT Projectaanpak en Implementaties Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school. Bekijk hier het programma van deze inspirerende dag.
  sep
  21

  ICT Onderwijs Experience

  Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school. Bekijk hier het programma van deze inspirerende dag.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Workshop Van idee naar plan ICT Projectaanpak en Implementaties Wil je een projectvoorstel indienen voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs en heb je een (globaal) idee, maar heeft dit nog nadere uitwerking en bredere bespreking met alle betrokkenen nodig? Deze SURFacademy-workshop op vrijdag 13 oktober biedt je hiervoor handvatten.
  okt
  13

  Workshop Van idee naar plan

  Specifiek voor HBO,WO

  Wil je een projectvoorstel indienen voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs en heb je een (globaal) idee, maar heeft dit nog nadere uitwerking en bredere bespreking met alle betrokkenen nodig? Deze SURFacademy-workshop op vrijdag 13 oktober biedt je hiervoor handvatten.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven