• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Webinar: Office 365 journaal Office 365 Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een uur bent u weer helemaal up2date!
  jun
  13

  Webinar: Office 365 journaal

  Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een uur bent u weer helemaal up2date!
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Office 365 toepassen in de praktijk Office 365 Samen leren en samenwerken in het onderwijs is aan verandering onderhevig. Juist die verandering van samen leren en werken naar de Cloud staat centraal bij deze gratis informatiesessie over Office 365. Laat u inspireren door voorbeelden van het gebruik van Office 365 uit de praktijk. Lees verder voor meer informatie.
  jun
  13

  Office 365 toepassen in de praktijk

  Samen leren en samenwerken in het onderwijs is aan verandering onderhevig. Juist die verandering van samen leren en werken naar de Cloud staat centraal bij deze gratis informatiesessie over Office 365. Laat u inspireren door voorbeelden van het gebruik van Office 365 uit de praktijk. Lees verder voor meer informatie.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Seminar: Datagebruik in het onderwijs: Hoe leren studenten? ICT Projectaanpak en Implementaties Data zijn onmisbaar geworden om kunnen te sturen op studeergedrag, onderwijskwaliteit en op studiesucces. Hogeschool Windesheim organiseert om die reden, samen met SURFacademy, een seminar op 13 juni over het gebruik van data in het onderwijs.
  jun
  13

  Seminar: Datagebruik in het onderwijs: Hoe leren studenten?

  Specifiek voor HBO,WO

  Data zijn onmisbaar geworden om kunnen te sturen op studeergedrag, onderwijskwaliteit en op studiesucces. Hogeschool Windesheim organiseert om die reden, samen met SURFacademy, een seminar op 13 juni over het gebruik van data in het onderwijs.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Securitydag ICT Projectaanpak en Implementaties Op donderdag 15 juni organiseert SLBdiensten hun jaarlijkse Securitydag, waar ze u en uw collega’s van harte voor uitnodigen. Informeert u vooral de mensen die verantwoordelijk zijn op dit gebied, SLBdiensten heeft een mooi programma met sterke sprekers voor u samengesteld.
  jun
  15

  Securitydag

  Specifiek voor VO,MBO

  Op donderdag 15 juni organiseert SLBdiensten hun jaarlijkse Securitydag, waar ze u en uw collega’s van harte voor uitnodigen. Informeert u vooral de mensen die verantwoordelijk zijn op dit gebied, SLBdiensten heeft een mooi programma met sterke sprekers voor u samengesteld.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Inspiratiemiddag Onderwijsinnovatie: op welke trends zet je in? ICT Projectaanpak en Implementaties Welke trends kunnen bijdragen aan onderwijsinnovatie? En hoe gaan instellingen om met nieuwe innovaties en tegen welke issues lopen zij aan? Tijdens de SURFacademy-bijeenkomst 'Onderwijsinnovatie: op welke trends zet je in?’ Op 20 juni in Utrecht wijden wij hier een middag aan.
  jun
  20

  Inspiratiemiddag Onderwijsinnovatie: op welke trends zet je in?

  Specifiek voor HBO,WO

  Welke trends kunnen bijdragen aan onderwijsinnovatie? En hoe gaan instellingen om met nieuwe innovaties en tegen welke issues lopen zij aan? Tijdens de SURFacademy-bijeenkomst 'Onderwijsinnovatie: op welke trends zet je in?’ Op 20 juni in Utrecht wijden wij hier een middag aan.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven