• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Webinar: Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams Office 365 In dit webinar op 22 mei om 15:30 uur maak je kennis met Teams. Maurits Knoppert, leekracht/ict’er bij O. G. Heldringschool en trainer bij APS IT-diensten, bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, het lesprogramma kan verrijken en de samenwerking met collega’s kan vereenvoudigen. Je krijgt voldoende ideeën en handvatten aangereikt om met Teams in en buiten de klas aan de slag te gaan!
  mei
  22

  Webinar: Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams

  Specifiek voor PO

  In dit webinar op 22 mei om 15:30 uur maak je kennis met Teams. Maurits Knoppert, leekracht/ict’er bij O. G. Heldringschool en trainer bij APS IT-diensten, bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas, het lesprogramma kan verrijken en de samenwerking met collega’s kan vereenvoudigen. Je krijgt voldoende ideeën en handvatten aangereikt om met Teams in en buiten de klas aan de slag te gaan!
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Meetup Smart Workspaces Cloud Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen.
  mei
  25

  Meetup Smart Workspaces

  Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Onderwijs Round Table - Digitaal samenwerken ICT Projectaanpak en Implementaties De snelle ontwikkeling van technologie biedt onderwijsinstellingen grote mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe benut je als school de mogelijkheden en hoe ga je om met de uitdagingen? Omdat instellingen veelal met dezelfde thema's worstelen organiseert Delta-N op woensdag 6 juni een Round Table voor ICT coördinatoren in het onderwijs. Het doel van deze sessie is het uitwisselen van kennis en ervaring rond het thema: 'digitaal samenwerken met collega's en leerlingen'.
  jun
  06

  Onderwijs Round Table - Digitaal samenwerken

  De snelle ontwikkeling van technologie biedt onderwijsinstellingen grote mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe benut je als school de mogelijkheden en hoe ga je om met de uitdagingen? Omdat instellingen veelal met dezelfde thema's worstelen organiseert Delta-N op woensdag 6 juni een Round Table voor ICT coördinatoren in het onderwijs. Het doel van deze sessie is het uitwisselen van kennis en ervaring rond het thema: 'digitaal samenwerken met collega's en leerlingen'.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Webinar: Office 365 journaal Office 365 Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen drie kwartier bent u weer helemaal up2date!
  jun
  08

  Webinar: Office 365 journaal

  Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features staan er gewoon ineens in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden verzorgen wij periodiek het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. Niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen drie kwartier bent u weer helemaal up2date!
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Seminar: De moderne educatie werkplek Cloud In deze kennissessie op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Lees verder om meer over het programma te weten te komen.
  jun
  20

  Seminar: De moderne educatie werkplek

  In deze kennissessie op 20 juni brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Lees verder om meer over het programma te weten te komen.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • Webinar: Persoonsgegevens veilig in Office 365 Office 365 Dit webinar op 21 juni om 15:30 uur gaat in op de AVG. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen om dit te voorkomen. In deze presentatie kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen.
  jun
  21

  Webinar: Persoonsgegevens veilig in Office 365

  Specifiek voor PO

  Dit webinar op 21 juni om 15:30 uur gaat in op de AVG. In Office 365 zitten veel functies die je kunnen helpen om dit te voorkomen. In deze presentatie kom je meer te weten over deze functies en hoe je hiermee een datalek kunt voorkomen.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven