• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Training & Events

Hoe gebruik je Windows optimaal in de klas? Hoe creëer je draagvlak voor je ICT-project? Leer meer over deze en andere onderwerpen via onze webinars en trainingen. Of brainstorm met andere onderwijsprofessionals over innovatie in het onderwijs op onze onderwijsevents. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten en data waarop ze plaatsvinden.

Eén van onze webinars gemist? Via webinar gemist kun je alle webinars terugkijken op een tijdstip dat jou schikt.

 
 • Micro:bit Challenge & Training ICT Projectaanpak en Implementaties Wilt je aan de slag met de Micro:bit? Dan is deze Challenge én training ideaal voor jouw om te volgen. De Micro:bit Challenge (op verschillende dagen) met 10 challenges in 10 weken organiseren wij om uw lessen nog uitdagender te maken. Uw leerlingen leren op een leuke en uitdagende manier te programmeren zonder dat zij enige voorkennis hiervoor nodig hebben. Tegelijk leren zij de basis van het programmeren te begrijpen en worden zij uitgedaagd hun creativiteit te gebruiken.
  jun
  28

  Micro:bit Challenge & Training

  Specifiek voor VO,MBO

  Wilt je aan de slag met de Micro:bit? Dan is deze Challenge én training ideaal voor jouw om te volgen. De Micro:bit Challenge (op verschillende dagen) met 10 challenges in 10 weken organiseren wij om uw lessen nog uitdagender te maken. Uw leerlingen leren op een leuke en uitdagende manier te programmeren zonder dat zij enige voorkennis hiervoor nodig hebben. Tegelijk leren zij de basis van het programmeren te begrijpen en worden zij uitgedaagd hun creativiteit te gebruiken.
  Meer informatie

  Inschrijven
   
 • ICT Onderwijs Experience ICT Projectaanpak en Implementaties Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school. Bekijk hier het programma van deze inspirerende dag.
  sep
  21

  ICT Onderwijs Experience

  Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school. Bekijk hier het programma van deze inspirerende dag.
  Meer informatie

  Inschrijven
   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven