• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Windows 10: wat kan ik er nu mee?

Windows 10: wat kan ik er nu mee?

De officiële release van Windows 10 is tevens ook de laatste grote release van Microsoft. Vanaf de migratie naar Windows 10, zal jouw organisatie niet meer geconfronteerd worden met periodieke grote migratietrajecten, maar zullen maandelijks kleine verbeteringen worden doorgevoerd middels updates. Wat betekent dit voor de IT, bedrijfspecifieke applicaties en jouw medewerkers? Maar ook, wat is er dan nieuw in Windows 10 en wat heb ik daar als organisatie of persoon aan?

Danny Burlage en Rene van der Vlugt geven je alvast een eerste indruk van Windows 10 en wat je te wachten staat in de webinar “Windows 10: wat kan ik er nu mee?” Heb je dit webinar gemist, bekijk deze dan hieronder.

Bekijk de webinar “Windows 10: wat kan ik er nu mee?”:

Microsoft

Partner: Microsoft

Website:https://www.microsoft.com/nl-nl/education/Profiel:

De kwaliteit van ons onderwijs bepaalt in grote mate je kansen om vooruit te komen in de wereld. Landen die voldoende talent voortbrengen en aantrekken, blijven overeind in de mondiale concurrentie om talent. Daarbij is aandacht voor 21st Century Skills en innovatief onderwijs essentieel. Microsoft gaat graag met scholen in gesprek over de uitdagingen en kansen in het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven