• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Veilig mobiel werken en leren. Enterprise Mobility Suite.

Een mobiele school, nieuwe beveiliging: EMS.

Enterprise Mobility Suite is een groep producten die email en andere bedrijfsgegevens op mobiele apparaten beveiligt. De Microsoft Enterprise Mobility-oplossingen zijn nauw geïntegreerd met Microsoft Office. Deze oplossing levert beheerde mobiele productiviteit met Microsoft Office op verschillende apparaten.

SPEYK werkt samen met slbdiensten in het bieden van deze nieuwe manier van het beveiligen van je school. De losse EMS-producten, maar ook de suite, worden aangeboden  in de Microsoft School- en Campusovereenkomst.

Waar bestaat deze suite uit:

Windows Intune

Intune biedt functies voor het beheer van mobiele apparaten en toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud. Met Intune verleen je medewerkers en studenten vrijwel overal en op vrijwel elk apparaat toegang tot instellingstoepassingen, gegevens en bronnen, terwijl je tegelijkertijd bedrijfsgegevens beveiligt.

Azure Rights Management

Met Azure Rights Management versleutel je vrijwel elk type bestand en deel je het veilig met elke pc, telefoon of tablet (iOS, Mac OS X, Android of Windows). Vervolgens kunnen studenten en medewerkers hun bestanden veilig delen!

Azure Active Directory Premium (AAD Premium)

AAD Premium geeft je studenten en medewerkers ook recht op toegang tot Forefront Identity Manager, de IDM oplossing van Microsoft.

Bekijk de film en laat je verder informeren door de onderwijsspecialisten van SPEYK.

SPEYK

Partner: SPEYK

Website:http://www.speyk.nl/Profiel:

Je dagelijkse onderwijs slimmer, efficiënter én leuker maken. Jou voeden met ontwikkelingen in onderwijs & ICT. Samen blijven bouwen aan een toekomstbestendige school. Samen zorgen voor continuïteit en ontwikkeling binnen je school. SPEYK heeft de kennis en kunde van ICT binnen het onderwijs en heeft oog op jouw schooldoelen en primaire processen. Met meer dan 35 ervaren en enthousiaste medewerkers ondersteunen wij je vanuit het midden van het land: Veenendaal.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven