• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Lync is voortaan Skype for Business

Lync is voortaan Skype for Business

Skype for BusinessMicrosoft nam drie jaar geleden Skype over en voegt deze nu samen met Lync tot één platform voor online samenwerken: Skype for Business. Tegelijkertijd wordt een aantal functionaliteiten toegevoegd.

Lync is het samenwerkingsplatform van Microsoft waarmee gebruikers door middel van telefonie, chat en video met elkaar kunnen communiceren, samenwerken aan documenten en schermen delen. Al sinds de overname van Skype door Microsoft kwam regelmatig de vraag op of het zinvol is om Lync en Skype naast elkaar in de markt te houden. Microsoft maakt nu een einde aan deze dubbelproductlijnen. Lync, de zakelijke variant, heet vanaf nu dus Skype for Business.

Qua uiterlijk lijkt Skype for Business op Skype. Contactlijsten, buttons en ikonen hebben dezelfde look en feel. Daarnaast is een aantal Skype-functies toegevoegd. Zo kunnen Lync-gebruikers voortaan via chat, audio én video ook communiceren met mensen die Skype gebruiken. Bovendien is het met Skype for Business mogelijk om, net als bij Skype, te bellen naar vaste en mobiele nummers.

Meer weten over de mogelijkheden van Skype for Business?

Ask Roger!

Partner: Ask Roger!

Branche:CommunicatiesystemenWebsite:http://www.askroger.nl/Profiel:

Ask Roger! is kennisspeler en totaalleverancier op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Het onderwijs vraagt om nieuwe manieren van lesgeven en verdere digitalisering. Hoe kun je techniek inzetten om je als school te onderscheiden en je service aan leerlingen, docenten en ouders te verbeteren? Ask Roger! biedt ondersteuning met concrete diensten en producten, specifiek voor het onderwijs.
Lees verder...

Mail deze partner  Mail deze partner
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven