• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

ICT MANAGEMENT

Communiceren en samenwerken via sociale netwerken, werken in de cloud, werken op afstand en slim omgaan met de enorme hoeveelheid data waar de onderwijsinstelling mee te maken krijgt; hoe organiseer je dat goed? Hoe zorg je ervoor dat ICT-projecten het juiste resultaat bereiken? Op deze pagina vind je kennisdocumenten en links naar webinars over al deze onderwerpen.

ICT projectaanpak & ICT implementaties

Hoe zorg je ervoor dat een ICT-project uiteindelijk ook het beoogde resultaat bereikt? Een goede projectaanpak is essentieel. In de film "Technologie & Onderwijs, vooruitgang in de praktijk" delen ruim twintig deskundigen uit het onderwijs hun ervaringen met projectmanagement in het onderwijs. Lees meer

Project Aanpak
Big Data

Big Data

Hoe managen andere onderwijsinstellingen de grote hoeveelheid data die ze hebben te verwerken? Hoe zorg je ervoor dat de grote hoeveelheid data waar de school mee te maken heeft efficiënt en veilig kan worden gemanaged? Hierover vind je meer informatie in verschillende kennisdocumenten en rapporten op het gebied van big data .

Cloud

Steeds meer onderwijsinstellingen werken, net als bedrijven, in de cloud. Met als voordeel dat onderwijsprofessionals én leerlingen of studenten altijd en vanaf iedere plek toegang hebben tot hun materiaal. Wil je meer weten over de werking van de cloud, de voor- en nadelen en hoe je overstapt op cloud computing? Kijk hier voor verschillende kennisdocumenten en rapporten, bekijk een van de webinars over dit onderwerp of lees bij klantverhalen hoe andere onderwijsinstellingen de cloud gebruiken.

Cloud
Mobiliteit

Mobiliteit

Ook in het onderwijs dringt Het Nieuwe Werken steeds meer door: een andere manier van werken en samenwerken ondersteund door de laatste technologie. Het Nieuwe Werken helpt onderwijsprofessionals, leerlingen en studenten om efficiënter, effectiever en duurzamer samen te werken. Meer informatie hierover vind je hier in verschillende kennisdocumenten en rapporten over Het Nieuwe Werken in het onderwijs. Als je meer wilt weten over Windows 8 Tablets & Laptops in het onderwijs kijk dan hier.

Sociale Netwerken

Hoe maak je als onderwijsinstelling optimaal gebruik van alle nieuwe mogelijkheden van online samenwerken? Welke sociale netwerken zijn het meest geschikt voor onderwijsprofessionals of leerlingen en studenten? Kijk hier voor verschillende kennisdocumenten, en rapporten. Je kunt ook een webinar bekijken of een klantverhaal op het gebied van sociale netwerken lezen.

Sociale Netwerken

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven