• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
iWRITER

iWRITER

Een goede en herkenbare huisstijl is onmisbaar om de identiteit van een onderwijsinstelling uit te dragen. Het is de bindende factor tussen alle manieren waarop een onderwijsinstelling zich aan de buitenwereld en aan de eigen medewerkers toont. De buitenwereld herkent de onderwijsinstelling; de eigen medewerkers kunnen zich ermee identificeren en ontlenen er een zekere trots aan.
In een onderwijsinstelling, waar door veel mensen gecommuniceerd wordt naar vaak dezelfde stakeholders (potentiële studenten of medewerkers), is een herkenbare identiteit belangrijk. Echter blijkt het beheren van de campusbrede huisstijl vaak een uitdaging te zijn bij onderwijsinstellingen. De complexiteit wordt o.a. veroorzaakt door de aanwezigheid van diverse merknamen, verschillende locaties, afdelingen en de centralisatie van afdelingen.

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. Wij ontwikkelen en leveren documentmanagement software aan meer dan 150.000 tevreden gebruikers in Europa.

Meer informatie?

Neem contact op via:
Telefoonnummer: 040 23 23 295
E-mailadres: info@iwriter.nl

Bezoek ook eens de website van iWRITER.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven