• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
iWRITER

iWRITER

Een goede en herkenbare huisstijl is onmisbaar om de identiteit van een onderwijsinstelling uit te dragen. Het is de bindende factor tussen alle manieren waarop een onderwijsinstelling zich aan de buitenwereld en aan de eigen medewerkers toont. De buitenwereld herkent de onderwijsinstelling; de eigen medewerkers kunnen zich ermee identificeren en ontlenen er een zekere trots aan.
In een onderwijsinstelling, waar door veel mensen gecommuniceerd wordt naar vaak dezelfde stakeholders (potentiële studenten of medewerkers), is een herkenbare identiteit belangrijk. Echter blijkt het beheren van de campusbrede huisstijl vaak een uitdaging te zijn bij onderwijsinstellingen. De complexiteit wordt o.a. veroorzaakt door de aanwezigheid van diverse merknamen, verschillende locaties, afdelingen en de centralisatie van afdelingen.

iWRITER heeft meer dan 17 jaar ervaring met de inzet van software om onder andere deze complexiteit te verhelpen. Doorvoering en bewaking van de huisstijl in de kantoorautomatisering is met iWRITER zo geregeld!

Meer informatie?

Neem contact op via:
Telefoonnummer: 040 23 23 295
E-mailadres: info@iwriter.nl

Bezoek ook eens de website van iWRITER.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven