• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
Delta-N

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Office 365 voor het onderwijs

Office 365 is de Cloud oplossing die voor onderwijsinstellingen veelal gratis te gebruiken is. Het combineert de vertrouwde Office-programma’s met onlineversies van e-mail, Skype for Business en SharePoint. Office 365 biedt veel meer mogelijkheden dan veel mensen weten en organisaties in de praktijk gebruiken. Delta-N helpt organisaties in het onderwijs om de krachtige mogelijkheden van Office 365 ten volle te benutten.

Microsoft Authorized Education Partner

Delta-N beschikt als Microsoft specialist over diepgaande kennis van o.a. Office 365, SharePoint (Online), OneNote, Skype for Business, Microsoft Azure, Enterprise Mobility Suite, Exchange en Microsoft Dynamics CRM (Online). Onze uitgebreide expertise en ervaring met Microsoft technologie stelt ons in staat de vertaling te maken van deze standaard-oplossingen naar toepassingen die het onderwijs meerwaarde bieden. Delta-N kan ieder traject van begin tot eind voor u uitvoeren van inrichting en integratie tot training en ondersteuning.

Delta-N is Microsoft Authorized Education Partner (EAP)Delta-N mag zich Microsoft Authorized Education Partner (EAP) omdat we hebben aangetoond aan de veranderende behoeften van onderwijsorganisaties te kunnen voldoen. Als EAP zijn wij gerechtigd om voor onderwijsinstellingen bestellingen te plaatsen bij distributeurs en hebben we toegang tot uitgebreide resources speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.

Meer informatie?

Onze referenties in het onderwijs

Bezoek ook eens de website van Delta-N.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven