• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief
APS IT-diensten

APS IT-DIENSTEN

APS IT-diensten is een door het onderwijs erkende belangenbehartiger op het gebied van ICT en onderwijs. Al ruim 20 jaar zijn we dé vertrouwde partner voor zeer voordelige onderwijslicenties en software in het primair onderwijs. Bijna 98% van de instellingen in het primair onderwijs maakt dan ook gebruik van onze diensten.

Naast licenties en software bieden wij ook training en advies aan besturen, scholen en individuele medewerkers op het gebied van ICT-infrastructuur en elektronische leeromgevingen. Deskundige adviseurs ondersteunen besturen, scholen en individuele medewerkers bij het inrichten van deze leeromgevingen en geven daarin onafhankelijk advies. APS IT-diensten organiseert tevens studiereizen om kennis en inzichten op het gebied van onderwijs en ICT te vergroten.

Via schoolspot.nl kunnen medewerkers en (ouders van) leerlingen in het primair onderwijs ook profiteren van voordelige onderwijslicenties en met speciale onderwijskorting software, hardware, clouddiensten en cursussen bestellen.

Bezoek ook eens de website van APS IT-diensten.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven