• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

LERAREN

Hoe gebruik je technologie en tools in het onderwijs? Wat doen andere leraren, in Nederland en internationaal? Het Microsoft Educator Network is een wereldwijd netwerk dat leraren, schoolbesturen en andere onderwijsprofessionals samenbrengt. Je verbinden, kennis delen en samenwerken aan onderwijsvernieuwing met behulp van technologie geeft inspiratie voor innovatief onderwijs en de inzet van technologie. Onderwijsprofessionals, Microsoft en andere partners werken zo samen aan het onderwijs van de 21e eeuw.

Professionaliseren: leer hoe je technologie nog beter integreert

Ben jij klaar voor innovatief onderwijs? Voor onderwijs waarin je optimaal gebruik maakt van de technologie en tools die voorhanden zijn? Er zijn verschillende programma’s waarmee je je professionaliseert op dit vlak. Waarmee je technologie nog beter integreert in je lessen en innovatieve lesmethoden leert inzetten. Lees hier meer over de professionaliseringprogramma’s.

Leraren
Innovative Educators

Innovative Educators: samen werken aan onderwijs van de 21e eeuw

De beste vernieuwingen ontstaan door samen na te denken over de uitdagingen waar het onderwijs voor staat. Door ervaringen te delen en samen oplossingen te bedenken. Door de passies en kennis van onderwijsprofessionals te combineren met de kennis en mogelijkheden van technologie. Via Microsoft heb je de kans om andere innovatieve leraren te ontmoeten, in Nederland of internationaal. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Educatieve apps en tools: maak meer mogelijk in leren

Er is tegenwoordig heel veel mogelijk in de klas met Windows-apps en -tools. Ze maken het onderwijs voor jou en je leerlingen of studenten niet alleen leuker en uitdagender, maar zorgen ook voor een heel arsenaal aan nieuwe werkvormen, nieuwe didactiek. Lees hier meer over de Windows- apps en tools.

Educatieve apps en tools

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven