• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Klantverhalen

Hoe zetten andere onderwijsinstellingen technologie in om hun onderwijs te verbeteren? Wat levert het hen op en waar liepen ze tegenaan? Op deze pagina vind je verhalen van scholen die al een slag hebben gemaakt. Lees hier verhalen van primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO of bekijk de filmpjes van een aantal voorlopers en gebruik de ervaringen die zij hebben opgedaan in jouw eigen praktijk. Daarnaast vind je internationale klant verhalen over Microsoft producten hier.

 
 • ROC Rivor - Werkplek & Server beheer ICT Projectaanpak en Implementaties “ICT is van cruciaal belang voor ons onderwijs. Daarmee faciliteren we modern en studentgericht onderwijs. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn daar sleutelwoorden bij. SPEYK voorziet hierin door een partnership van vertrouwen en ambitie voor het beste onderwijs.” Emile ter Horst, Hoofd Stafdienst Onderwijs & Innovatie (ICT/IM).

  ROC Rivor - Werkplek & Server beheer

  “ICT is van cruciaal belang voor ons onderwijs. Daarmee faciliteren we modern en studentgericht onderwijs. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn daar sleutelwoorden bij. SPEYK voorziet hierin door een partnership van vertrouwen en ambitie voor het beste onderwijs.” Emile ter Horst, Hoofd Stafdienst Onderwijs & Innovatie (ICT/IM).
  Meer informatie

  ROC Rivor - Werkplek & Server beheer
   
 • GLR kiest voor communicatie met Microsoft Lync Office 365 Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) heeft in 3 maanden tijd zijn analoge communicatiesysteem vervangen door een modern IP-gebaseerd platform op basis van Microsoft Unified Communications en Lync 2010. Daarmee is het GLR in onderwijsland koploper waar het gaat om de integratie van zijn ICT met de verschillende smartphones van Nokia, LG, Samsung, Apple etc.
  GLR kiest voor communicatie met Microsoft Lync

  GLR kiest voor communicatie met Microsoft Lync

  Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) heeft in 3 maanden tijd zijn analoge communicatiesysteem vervangen door een modern IP-gebaseerd platform op basis van Microsoft Unified Communications en Lync 2010. Daarmee is het GLR in onderwijsland koploper waar het gaat om de integratie van zijn ICT met de verschillende smartphones van Nokia, LG, Samsung, Apple etc.
  Meer informatie

   
 • Multimediaal onderwijs bij ROC West Brabant Cloud Bij het ROC West-Brabant hebben ze een duidelijk beeld van waar het naar toe gaat in het onderwijs: tijd en plaats mogen geen rol meer spelen. Een student op stage in het buitenland moet net zo gemakkelijk overleg kunnen hebben met de docent als wanneer ze tegenover elkaar zitten in de klas. ICT maakt het mogelijk. Live@edu en Skydrive zijn nog maar het begin.

  Multimediaal onderwijs bij ROC West Brabant

  Bij het ROC West-Brabant hebben ze een duidelijk beeld van waar het naar toe gaat in het onderwijs: tijd en plaats mogen geen rol meer spelen. Een student op stage in het buitenland moet net zo gemakkelijk overleg kunnen hebben met de docent als wanneer ze tegenover elkaar zitten in de klas. ICT maakt het mogelijk. Live@edu en Skydrive zijn nog maar het begin.
  Meer informatie

  Multimediaal onderwijs bij ROC West Brabant
   
 • ROC Amsterdam kiest voor Exchange Online Office 365 Rob Keemink, directeur ICT van het ROC Amsterdam, licht in de video de keuze voor Exchange Online, een onderdeel van Office365 for Education, toe. Hij looft onder meer het eenvoudige beheer en het gebruiksgemak voor de leerlingen en docenten.
  ROC Amsterdam kiest voor Exchange Online

  ROC Amsterdam kiest voor Exchange Online

  Rob Keemink, directeur ICT van het ROC Amsterdam, licht in de video de keuze voor Exchange Online, een onderdeel van Office365 for Education, toe. Hij looft onder meer het eenvoudige beheer en het gebruiksgemak voor de leerlingen en docenten.
  Meer informatie

   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven