• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
 • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
 • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Klantverhalen

Hoe zetten andere onderwijsinstellingen technologie in om hun onderwijs te verbeteren? Wat levert het hen op en waar liepen ze tegenaan? Op deze pagina vind je verhalen van scholen die al een slag hebben gemaakt. Lees hier verhalen van primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO of bekijk de filmpjes van een aantal voorlopers en gebruik de ervaringen die zij hebben opgedaan in jouw eigen praktijk. Daarnaast vind je internationale klant verhalen over Microsoft producten hier.

 
 • HAN kiest voor interactieve leeromgeving in de Microsoft Cloud Cloud De Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zet een interactieve, cloud-gebaseerde leeromgeving in op basis van Windows Azure en Silverlight. De leeromgeving bestaat uit twee platforms: Talent en Talent Web-lectures. De omgeving is ontwikkeld door Microsoft-specialist Wortell.

  HAN kiest voor interactieve leeromgeving in de Microsoft Cloud

  De Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zet een interactieve, cloud-gebaseerde leeromgeving in op basis van Windows Azure en Silverlight. De leeromgeving bestaat uit twee platforms: Talent en Talent Web-lectures. De omgeving is ontwikkeld door Microsoft-specialist Wortell.
  Meer informatie

  HAN kiest voor interactieve leeromgeving in de Microsoft Cloud
   
 • Investeren in ICT in het onderwijs: business cases ICT Projectaanpak en Implementaties Het is belangrijk goed te kunnen bepalen hoeveel een investering in nieuwe ICT gaat kosten en gaat opleveren. Begrippen als ‘TCO’ (Total Cost of Ownership) en ‘Business case’ spelen daarin een grote rol. De Business Cases en Rekenmodellen van de projecten van Technologie&Onderwijs zijn vrij beschikbaar.
  Investeren in ICT in het onderwijs: business cases

  Investeren in ICT in het onderwijs: business cases

  Het is belangrijk goed te kunnen bepalen hoeveel een investering in nieuwe ICT gaat kosten en gaat opleveren. Begrippen als ‘TCO’ (Total Cost of Ownership) en ‘Business case’ spelen daarin een grote rol. De Business Cases en Rekenmodellen van de projecten van Technologie&Onderwijs zijn vrij beschikbaar.
  Meer informatie

   

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven