• Bezoek de Technologie & Onderwijs twitterpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs facebookpagina
  • Bezoek de Technologie & Onderwijs YouTube-pagina
  • Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

INNOVATIVE SCHOOLS

Wat doen andere scholen aan onderwijsvernieuwing? Van welke scholen zou je kunnen leren? Via het Innovative Schools Project Microsoft van leer je scholen kennen die ieder op eigen wijze het onderwijs transformeren. Zowel binnen Nederland als daarbuiten. Stuk voor stuk voorbeelden waar je veel van kunt opsteken.

Innovative Schools Nederland

Microsoft ondersteunt met het Innovative Schools Project scholen (PO én VO) die zich richten op nieuwe vormen van leren in samenhang met nieuwe (ICT-) leermiddelen. Elk jaar worden wereldwijd scholen geselecteerd om Innovative School te worden. In Nederland hebben op dit moment een aantal scholen deze status. Kijk hiernaast wat Limes Praktijkonderwijs uit Katwijk en hier wat Basisschool Klinkers uit Tilburg doet als Innovative School.

Innovative Schools Nederland
Innovative Schools Nederland
Innovative Schools internationaal

Innovative Schools internationaal

Ook buiten de landsgrenzen zijn er interessante voorbeelden van scholen die voorop lopen als het gaat om onderwijstransformatie. Scholen waar innovatie in de breedste zin van het woord is doorgevoerd en die de laatste technologieën gebruiken, zijn onderdeel van het Microsoft World Tour School Program. Lees hier hun succesverhalen of overweeg eens zo’n school te bezoeken.

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de T&O nieuwsbrief!

Inschrijven